Vanliga frågor

 

När borde vi boka?

Boka nu! Paintball har ökat i popularitet och våra paintballcenter fylls snabbt. För att säkra dina platser var god fyll i bokningsformuläret online, alternativt kan du ringa vårt bokningsteam. Vi rekommenderar att ni bokar minst 2 veckor i förväg, men vi kan ta hand om bokningarförfrågningar i sista minuten också.
Read answer

Hur många spelare behöver vi?

Det finns inget minimi eller max antal spelare för att boka. Vi kommer para ihop er grupp med andra spelare i liknande ålder för att skapa ett större lag om cirka 20 spelare. Om du önskar ett privat spel behöver du minst 40 spelare. För mer information, var god prata med vårt bokningsteam.
Read answer

Vad är minimiåldern för att spela paintball?

Den rekommenderade minimiåldern för att spela vid våra nationella paintballcenter är 10 år. Men utrustningen och den nivå av översyn vi ger gör Nationwide Paintball Stockholm säker för alla åldrar. Var god prata med vårt bokningsteam för mer information.
Read answer

Kan jag spela bara med min egen grupp?

Självklart! Du kan arrangera ett privat spel vid centret om du har 40 eller fler spelare. Prata med någon i vårt vänliga bokningsteam så kommer de hjälpa dig arrangera detta!
Read answer

Vad händer om vi kommer sent?

Var god kontakta oss så snart som möjligt om du märker att din grupp kommer bli lite sen, så att vi kan göra vårt bästa för att få er ut i spel så snart vi kan. Men gör ditt bästa för att komma i tid så att du kan ta del i så många paintballspel som möjligt!
Read answer

Hur lång är en paintballdag?

En hel dag med paintball börjar klockan 09.15 då ni checkas in, får er utrustning och en genomgång av alla säkerhetsregler för dagen. Du kommer sedan ta del i 12-14 varierade paintballspel med en kort paus mellan varje spelzon och en längre paus för lunch. Dagen slutar runt kl 16.00 efter en prisceremoni.
Read answer

Vad händer om någon i min grupp inte dyker upp?

Hos de flesta paintballarrangörer går din betalning förlorad om spelare inte dyker upp. Men, när du bokar med oss och en medlem i din grupp inte spelar den dag ni har bokat, ger vi dig en kreditkupong för den platsen/spelaren så att du kan välja en annan dag att spela och då använda din kreditkupong.
Read answer

Behöver jag fylla i ett anmälningsformulär?

Alla personer som spelar på dagen måste fylla i ett anmälningsformulär som lämnas in vid vår incheckning innan man börjar spela. Spelare under 16 år behöver även underskrift av en vuxen. Vi bifogar alla våra formulär i din bokningsbekräftelse så att du kan fylla i dessa innan speldagen och snabba på din incheckning.
Read answer

Vad händer om det regnar?

Våra paintballspel går av stapeln oavsett om det regnar, haglar eller solen skiner. Alla våra spelzoner är utomhus men det finns områden med skydd för väder och vind i baslägret mellan spelen.
Read answer

Hur många paintbollar behöver vi?

Alla spelare är olika vad gäller paintballanvändning. En del väljer sin måltavla medan andra kör mer Rambo-stil. Men i genomsnitt tenderar spelare som spenderar en heldag med oss att använda mellan 400-600 paintbollar.
Read answer

Vilken klädsel/Vilka skodon bör jag ha på mig på dagen?

Bekväma kläder som tillåter dig att röra dig fritt är bäst för en adrenalindriven paintballdag. Vi rekommenderar även kängor med stöd för vristen, djupa spår i sulan och gummisula då det kan vara blött och halkigt i spelzonen. Armerade handskar finns att köpa i förväg eller i butiken på dagen.
Read answer

Hur köper jag ytterligare saker på dagen?

Vi tar både kontanter och kort vid betalning för saker vid centret. Besök vår butik för att kolla in specialerbjudanden på paintbollar, granater (bara för de över 18 år) och armerade handskar.
Read answer

Får jag ta med egna paintbollar?

På grund av säkerhetsförordningar får bara paintbollar som utfärdas av centret på speldagen användas vid våra center.
Read answer

Finns mat och dryck på centret?

Våra center har ett varmt, nylagat lunchalternativ att köpa på dagen, eller så kan du beställa i förväg. Paintballbutiken vid våra center i Stockholm säljer även chips, godis och dricka. Det finns dessutom gratis te och kaffe hela dagen för att hjälpa dig höja energinivåerna.
Read answer

Får vi ta med alkohol?

Ingen alkohol är tillåten. Spelare som har druckit eller verkar vara påverkade kommer att exkluderas från spelen och kan bes att lämna centret.
Read answer

Finns det någonstans vi kan förvara våra saker på centret?

Alla våra nationella paintballcenter har skåp att hyra för dagen. Var god besök butiken för att hyra en nyckel.
Read answer

Hur delas lagen in?

Vi delar in er i lag med andra spelare i samma ålderskategori. Ibland kan det finnas familjer eller äldre syskon med barnlagen, men vi försäkrar alltid att lagen är jämna för ett rättvist spel.
Read answer

Gör paintball ont?

Paintbollar kan lämna blåmärken och ibland ha sönder huden. Men vi ger er en overall som ni kan ha på er över era kläder för ökat skydd.
Read answer