Barnkalas

Föräldrar! Letar ni konstant efter säkra, hälsosamma och prisvärda aktiviteter för att underhålla era barn? Är ni trötta på att försöka få dem bort från soffan så att de får uppleva fem minuter frisk luft? Ni behöver inte leta längre! Paintball är inte bara en bra form av träning, det är dessutom bevisat att stärka självförtroendet, skapa relationer och förstärka nyckelvärden som tillit, kommunikation och lagarbete. Nämnde vi också att det är otroligt säkert och roligt?

Varför Nationwide Paintball Stockholm?

Med tusentals barn vid vårt center varje år, är Nationwide Paintball Stockholm förstahandsvalet för juniorpaintballkalas. Med toppmodern paintballutrustning – inklusive heltäckande huvudskydd med skyddglasögon och stridsdräkter som specialstyrkan – kan du vara säker på att ditt barn inte bara är klätt för rollen utan även fullt skyddat när han/hon stegar in på våra temabaserade paintballspelzoner. Barn kan även njuta av pizza som tillval vid lunch, medan föräldrar är välkomna att åtnjuta gratis te och kaffe vid centret.

5-stjärnig säkerhetsmerit

Vi förstår att föräldrar kanske oroar sig över sina barns säkerhet när de deltar i en utomhusaktivitet, vilket är varför vi är glada att kunna meddela att Nationwide Paintball Stockolm har blivit tilldelade fem stjärnor för säkerhet och hälsa av EUPBA (det styrande paintballorganet i EU). Med kvalificerade paintballdomare och första-hjälpen-utbildade centerföreståndare, kan du vara säker att dina barn tas väl hand om när de spelar paintball vid ett av våra center.

För din sinnesro

Varje barn ges en genomförlig säkerhetsorientering av centerföreståndaren för att säkerställa att de fullt förstår spelets regler samt hur de använder utrustningen innan de börjar spela. Innan de lämnar baslägret kontrollerar även våra kvalificerade paintballdomare att varje barns skyddshjälm sitter fast ordentligt – vilket innebär att det är fullt omöjligt för hjälmen att rubbas av misstag under spelets gång. Det är strikt förbjudet för en spelare att ta med sig en paintballmarkör in i baslägret.