Skol- och ungdomspaintball

Med tusentals barn som besöker våra paintballcenter i Sverige är Nationwide Paintball Stockholm förstahandsvalet för juniorpaintball. Med toppmodern paintballutrustning – inklusive heltäckande huvudskydd med skyddglasögon och stridsdräkter som specialstyrkan – kan du vara säker på att din grupp inte bara är klädd för rollen utan även fullt skyddade när de stegar in på våra temabaserade paintballspelzoner. Barn kan även njuta av pizza som tillval vid lunch, medan lärare och ungdomsledare är välkomna att åtnjuta gratis te och kaffe vid centret.

Skolor

Vi kallar alla lärare! Om du letar efter en rolig, säker och givande aktivitet för dina elever så har du verkligen kommit rätt. Nationwide Paintball erbjuder prisvärda paintballdagar för skolgrupper mellan 10-17 år. Paintball är inte bara bra träning, det främjar dessutom många positiva färdigheter som ledarskap, kommunikation och lagarbete.

Ungdomsgrupper

Vi är också glada att välkomna alla sorters ungdomsgrupper till våra Nationwide Paintballcenter. Paintball är ett bra sätt att inspirera kreativa sinnen, belöna god prestation och uppmuntra laganda i en rolig och säker miljö. Det ger både pojkar och flickor tillfälle att tävla på ett urskillningslöst, jämnt spelfält och bygga nya relationer, oavsett ålder och förmåga. När väl skyddsglasögonen är på, är alla jämlika!

5-stjärnig säkerhetsmerit

Vi förstår att skolor och ungdomsgrupper har ett ansvar att försäkra säkerheten för sina elever och medlemmar, och vi är därför glada att kunna meddela att Nationwide Paintball Stockolm har blivit tilldelade fem stjärnor för säkerhet och hälsa av EUPBA (det styrande paintballorganet i Europa). Med kvalificerade paintballdomare och första-hjälpen-utbildade centerföreståndare, kan du vara säker att din grupp tas väl hand om när de spelar paintball vid ett av våra center.