Paintball för svensexa

Föreställ dig detta…du har blivit utvald av regeringen att skydda den amerikanska presidenten under hans resa genom Sverige. Efter ett topphemligt möte med statsöverhuvudena ska ditt team eskortera presidenten till hans fordon när ni plötsligt är under attack. Kommunikationen är nere så du gör reträtt till ett närliggande skogsområde och tar skydd i en gammal buss. Kommer du sätta ditt liv på spel och försvara presidenten tills dess förstärkning kommer? Världen räknar med dig!

Paintballskoj med svensexa

En fråga vi ofta får av grupper är “Kan vi klä ut blivande brudgummen?” Vi må avråda från att gå in på stridsfältet iklädd bara en mankini, men vi är mer än glada att hjälpa till att förödmjuka den dömda mannen där så är möjligt. Under åren har vi haft en del minnesvärda utstyrslar, inklusive lag med Storm Troopers, Power Rangers and Minions. Vilket tema kommer din svensexa välja?

Varför Nationwide Paintball Stockholm?

Tusentals spelare besöker våra center varje år, vilket gör Nationwide Paintball Stockholm förstahandsvalet för paintballsport. Med toppmodern paintballutrustning – inklusive heltäckande huvudskydd med skyddglasögon och stridsdräkter som specialstyrkan – kan du vara säker på att du inte bara är klädd för rollen utan även fullt skyddad när du stegar ut på slagfältet. Uppgraderingar som kopior av M16 paintballgevär, rökgranater och blixt-/smällgranater finns också tillgängliga och du kan även beställa en varm lunch att levereras till baslägret vid lunchtid.

Hollywood-inspirerade spelzoner

Oavsett om du stormar borgen i två våningar i Vikingainvasionen eller rusar efter guldtackorna i Guldrushen kan du vara säker på att skapa häpnadsväckande minnen när du stegar in på slagfältet vid något att våra paintballcenter.