Team Building

Föreställ dig detta…månaders spaningsarbete har äntligen gett avkastning och en fiendebas har upptäckts – djupt in i de förrädiska, till synes övergivna kullarna i Afganistan. Goda män har dött för att få fram den här informationen och det är bara en tidsfråga innan rebellerna (de du brukade kalla kollegor) förflyttar sig. Det enda valet är att slå till nu. Din specialstyrka har blivit beordrad att genomföra en ”Halo-insertion” för att infiltrera fiendebasen och ta ner den med plastsprängämnen. Kommer du fram i tid, eller kommer fienden fly?

Perfekt för team-building

Paintball blandar inte bara tävling med skoj, det främjar dessutom många av de positiva attribut som behövs för en framgångsrik organisation – så som ledarskap, lagarbete, kommunikation, strategi och framförallt – vinst! Paintball är en aktivitet som alla kan delta i. När du väl har din stridsdräkt på dig och ditt ansikte är gömt bakom skyddsglasögonen, är du definitivt anonym, så det spelar ingen roll vilken roll du har i företaget. Din status på dagen kommer vara beroende av hur bra du spelar, och inte hur stort ditt lönekuvert är.

Varför Nationwide Paintball Stockholm?

Tusentals spelare besöker våra center varje år, vilket gör Nationwide Paintball Stockholm förstahandsvalet för paintballsport. Med toppmodern paintballutrustning – inklusive heltäckande huvudskydd med skyddglasögon och stridsdräkter som specialstyrkan – kan du vara säker på att du inte bara är klädd för rollen utan även fullt skyddad när du stegar ut på slagfältet. Uppgraderingar som kopior av M16 paintballgevär, rökgranater och blixt-/smällgranater finns också tillgängliga och du kan även beställa en varm lunch att levereras vid lunchtid.

5-stjärnig säkerhetsmerit

Nationwide Paintball Stockolm är certifierade av EUPBA (det styrande paintballorganet i Europa) och har tilldelats fem stjärnor för hälsa och säkerhet, vilket innebär att du inte behöver oroa dig för att någon tar ut en sjukdag efteråt. Alla våra center har även heltäckande ansvarförsäkring, vilket innebär att du och din grupp kan glömma bort allt det tråkiga och bara koncentrera er på paintball. Med kvalificerade paintballdomare och första-hjälpen-utbildade centerföreståndare, kan du vara säker på att ditt team tas väl hand om.