Ditt dagsschema

09:00 - 09:15
Ankomst vid paintballcentret

Dags att bli upprymd!

09:15 - 10:00
Incheckning och utdelning av utrustning

Dagen börjar med registrering av spelarna och utdelning av paintballutrustning – inklusive alla tillval ni önskade vid bokning. När du väl fått din paintballmundering, kan du säkra en plats i baslägret, måla ansiktet med krigsfärg och öva på ditt stridsrop.

10:00 - 10:15
Säkerhetsgenomgång

Gästerna samlas för en kort säkerhetspresentation och en genomgång av vad de har att vänta under dagen. Säkerheten för alla spelare och personal på centret är av yttersta vikt, så vi ber att alla gäster är uppmärksamma under orienteringen. Efter genomgången går gästerna vidare till vapenzonen där de kan känna på lite målskytte på skjutbanan.

10:15 - 13:00
Förmiddagsspel

Gästerna spelar sex spel över tre spelzoner – vanligtvis alternerar man attack och försvar. Utbildade domare finns till hands för att erbjuda tips och hjälpa till där det behövs medan de övervakar spelen.

13:00 - 13:30
Lunch

Det är nu du kan utbyta krigshistorier från förmiddagsspelen medan du äter färsk levererad lunch (du måste beställa innan kl 11.00 på evenemangsdagen). Alternativt kan gästerna njuta av medtagen mat eller köpa tilltugg och förfriskningar i kiosken i baslägret.

13:30 - 15:15
Eftermiddagsspel

Gästerna spelar ytterligare sex actionspäckade spel över tre spelzoner. Det är nu ny taktik prövas och varje lag trycker på för de vinnande poängen. Kommer du vara på vinnarlaget?

15:15-15:30
Prisceremoni

Denna roliga samling ger gästerna tillfälle att få erkännande för sitt hjältemod (eller feghet) under spelen. Kommer du koras till Top Gun?

15:30 - 16:00
Hungerspelen

Detta är din sista chans att visa vad du är gjord av. Detta är den ultimata alla-mot-alla-striden över flera spelzoner. Kommer du vara sista spelaren stående och vinna?

16:00
Hemgång

Vi rekommenderar att ni tar med ett ombyte av kläder att byta till innan ni far hemåt. Alltid bäst att vara förberedd!