Paintballutrustning

Vi är glada att kunna erbjuda någon av den allra bästa paintballutrustningen som finns att tillgå. Din säkerhet är vår första prioritet, så vi har investerat i toppmodern utrustning för att säkerställa att dina spel är lika säkra som de är roliga. För en fullständig lista över den utrustning som finns tillgänglig, var god se listan nedan.

Standard paintballutrustning

Stridspaket

Stridspaketet som du bär runt midjan är ditt personliga ammunitions-verktygsbälte. Det består av fyra behållare, vardera med kapacitet för att hålla 100 paintbollar. När det är fulladdat kan du bära upp till 400 paintbollar med dig ut på slagfältet. Detta innebär att du aldrig behöver oroa dig för att få slut på ammunition mitt i stridens hetta. Kom bara ihåg att ta skydd medan du fyller på din markör.

Skyddsglasögon

För att komplettera din omvandling till en paintballkrigare behöver du dina skyddsglasögon. Dessa specialutformade glasögon are designade att passa runt hela ditt huvud, som en hjälm – vilket ger ett heltäckande 360 graders skydd. Skyddsglasögonen har många lufthål så att luft kan passera fritt. Det finns dessutom avimningstrasor tillgängliga för de få tillfällen då dina glasögon drar åt sig imma.

Stridsdräkt

Din stridsdräkt är den bästa overallen du någonsin kommer ha på dig. Tillgänglig i storlek S – XXL, täcker stridsdräkten dina armar, ben och överkropp med ett vadderat skyddslager. En extra bonus är den höga kragen, perfekt för att avvisa paintbollar från nacken. Om du använder den rätt, ger stridsdräkten även dina kläder skydd för väder och vind.

Paintball Pistol

Ditt paintballgevär är din bästa vän. Det finns många lik den, men denna är din! Eller ja, den är din för dagen. Denna 0.68 kaliber, halvautomatiska paintballpistol är tillverkad av borstat stål och kommer komplett med gasdrivmedel och en behållare för din ammunition. Om den används rätt, kommer du omvandlas till en paintballkrigare. Fruktad av all, utmanad av ingen. Känn ingen press...


Valfri paintballutrustning

Färggranater, blixt- och smällgranater och rökbomber

Tillgängliga för gäster från 18 år och upp, vårt utbud av pyroteknik är perfekt för en aspirerande Rambo eller GI Jane. Om de används rätt kan dessa föremål rensa hela rum och ge skydd för smygattacker och reträtt i nödsituationer. Bunkra upp med dessa föremål i baslägerbutiken och ge ditt lag övertaget över motståndarna.

M16 uppgraderat gevär

Ta striden till nästa nivå genom att uppgradera till en kopia av M16 paintballgeväret. Detta halvautomatiska vapen ser inte bara fantastiskt ut, det gör dig fantastisk också. Den justerbara kolven gör det lättare att sikta då du håller geväret mot din axel för taktiska krypskyttsskott. Och låt oss inte tala om den 28 cm långa pipan, inbyggt sikte och avtagbart magasin. Det finns ett begränsat antal tillgängligt på speldagen, så reservera ditt M16 uppgraderade vapen när du bokar.

Skyddsväst och armerade handskar

Om du vill ha extra skydd så är skyddsvästen definitivt rätt väg att gå. Din skyddsväst omger hela din överkropp utan att begränsa rörligheten av dina armar. De armerade handskarna är också designade att vara flexibla utan att kompromissa på säkerheten. Skyddsvästen finns tillgänglig att hyra, och de armerade handskarna finns att köpa – de är dina att ta med vid nästa tillfälle.