Spelzoner

Om du vill spela paintball på fantastiska spelzoner så har du kommit rätt. Våra spelzoner är inspirerade av Hollywood-filmer, klassiska kult-videospel och ikoniska historiska ögonblick. Många av dessa spelzoner har fått liv av rekvisita och militärfordon från filminspelningar. Så om du letar efter något verklighetstroget med öga för detaljer kommer du inte bli besviken.

Nedan finner du ett urval av våra mest populära spelzoner, men vi har många fler. Om du vill veta mer om våra andra spelzoner, tveka inte att kontakta vårt evenemangteam dygnet runt, hela året på 0844 683 774.Vi ser fram emot att höra från dig!

Speedballarenan

Speedballarenan är den moderna versionen av gladiatorspelen från forna Romerska tider. Dessa arenor uppvisade män och bestar som stred mot varandra i full kamp, till förtjusning av den blodtörstiga skaran av åskådare. Det var rätt så tunga grejer.

Read More

Guldrushen

En långt bortglömd guldtacksgömma har upptäckts i en övergiven by i den gamla västern. Ordet har spridit sig om den gömda förmögenheten och skaror av minarbetare har satt kosan mot Vilda Västern-byn med avsikt att göra anspråk på guldet.

Read More

Djungelattack

Lång från civilisationen, någonstans i djupet av regnskogen, ligger en gerillabas. För att kunna hitta denna avlägsna plats och överleva får du och ditt lag inte göra några misstag då fienden känner till alla stigar och gömställen. Ditt uppdrag är att hitta och rädda en allierad pilot som hänger i sin fallskärm i ett träd någonstans djupt in i djungeln.

Read More

Vikingainvasionen

Du har satts som ansvarig för ett väldigt viktigt uppdrag, men är du redo för ett så stort ansvar? Har du rätt färdigheter för att vinna? När du träder in i skogens hjärta kommer du upptäcka de hemliga skuggorna av Vikingaborgen. Dess väldiga storlek och överväldigande design har en mystisk, mörk historia som många inte kan förstå.

Read More

Zombikryptan

Du har hört rykten att den Mörka Kryptan är hem för zombier som smyger runt och hemsöker den närliggande kyrkogården. Deras odöda lik attackerar alla de ser för att försvara den Heliga Boken på altaret i den Mörka Kryptan. Ditt uppdrag är att invadera och erhålla den Heliga Boken medan du undviker att fångas av fienden och zombierna till varje pris.

Read More

Fienden vid Porten

Denna spelzon tar dig tillbaka till en av de största striderna i historien. Med begränsad ankomst via tre viktiga broar är denna ökända uppgörelse från 1942 en blodig strid mellan Soviet och de tyska trupperna. Besittning av Stalingrad står på spel – är du redo att ta kontroll? Du kommer behöva organisera din kommandotrupp och slå till...

Read More

Stabsplatsen

Månaders spaningsarbete är äntligen mödan värt. Platsen för ett viktigt fiendefäste har avslöjats, djupt in i de förrädiska, till synes övergivna kullarna i krigsdrabbade Afganistan. En del goda män har dött för att få fram denna information och det är bara en tidsfråga innan rebellerna förflyttar sig. Det finns inget annat val än att slå till nu och agera snabbt.

Read More