Priser

Spara pengar med våra prisvärda paintballpriser. En heldag med paintball börjar från bara 250 kronor (1) per person och inkluderar följande:

  • Gratis inträde till centret
  • Hyra av väsentlig utrustning
  • Tillgång till 12 adrenalindrivna paintballspel
  • 50 paintbollar som start för dagen
 

Vi investerar i det bästa

Spelare utrustas med den allra senaste paintballutrustningen, inklusive heltäckande huvudskyddsglasögon och vadderade stridsdräkter innan de får sina snabbskjutande halvautomatiska paintballpistoler. Allmän ansvarsförsäkring är även standard och spelare får full översyn under spelen genom dagen.

 

Additional Prislista

 
50 Paintbollar 60 kr
100 Paintbollar 110 kr
1000 paintbollar 95 kr per 100 (när de köps i bulk)
Färggranat 50 kr
Rökgranat 50 kr
Blixtgranat 50 kr
Armerade handskar 99 kr (dina att behålla)
Skyddsväst 25 kr
 
 
 
 

För mer information om ytterligare artiklar som finns att köpa på dagen för ditt evenemang, tala med någon i vårt vänliga kundtjänstteam genom “ring oss” sidan. Telefonlinjerna är öppna dygnet runt, hela året.

 
 

(1) Alla priser angivna för att boka ett paket ådrar sig en serviceavgift om 6.99% och innebär att din bokning kan flyttas till ett annat datum om du så önskar (beroende av tillgänglighet), att krediter ges för de spelare som inte kan närvara vid evenemanget och att dessa spelare kan delta i ett spel på ett datum du väljer i framtiden utan någon ytterligare betalning (igen, beroende av tillgänglighet).